Axons Consult

Human strategy

“Menneskets største nytteværdi er at arbejde.
Derfor skal vi ha´ det godt, når vi er på arbejde!”

Kick Off omkring HUMAN STRATEGY eller TRIVSEL

Sæt sammen med Axons Consult jeres sociale kapital på programmet, hvis du vil øge din bundlinie, fordi du skaber større engagement og langt mindre sygefravær.
Og hvorfor ikke starte det hele med et Kick Off/foredrag og en saltvandsindsprøjtning?
På vores Kick Off skaber vi interesse, nysgerrighed og stor motivation til at komme i gang med arbejdet med sig selv, kommunikationen og de interne relationer. Vi sætter ord, billeder og mål på. Vi lærer klumpfisken og elefanten, at de sagtens kan arbejde sammen og skabe god synergi.
 
Kick Off med Axons Consult er 1-1,5 times oplæg som optakt til en personaledag, en event, morgenstarter eller et fyraftensmøde, hvor I vil arbejde med personlig udvikling, kompetencer og synergier i jeres organisation.
 

Energiskabende og interaktivt oplæg
Vores interaktive oplæg er en energiskabende blanding af grin og seriøsitet, hvor vi stiller skarpt på, hvordan den enkelte som individ og som del af et team kan skabe nye veje og mere synergi. 

Vi skaber stærke hold ved at skabe stærke jeg’er, der tænker, at…:
✰ Jeg trives
✰ Jeg kan udfolde mine evner
✰ Jeg kan håndtere dagligdagens udfordringer og stress
✰ Jeg kan indgå i fællesskaber med andre mennesker

Kontakt mig nu på 22 48 92 29 eller info@axons.dk, og få en uforpligtende samtale eller møde.

Konsulent Odense, selvportræt Jeannette Strand

Ønsker du at styrke jeg’erne i din organisation?

Close Menu