Axons Consult

Human strategy

“Menneskets største nytteværdi er at arbejde.
Derfor skal vi ha´ det godt, når vi er på arbejde!”

Person- og teamprofilanalyser

Personprofilanalyser Når 1+1+1+1=5
Har du brug for at skabe væskt i virksomheden?

Profilanalysen siger noget om menneskers adfærd i organisationer. Den viser en persons adfærd i forskellige kontekster og er derved velegnet til rekruttering såvel som medarbejder- og teamudvikling. Analysen giver en praktisk orienteret handlingsplan for udvikling af personer og grupper.

Vi anvender DISC Estimate, People Tools og Garuda som personprofil- og teamananalyseværktøj og giver tilbagemelding og sparring på individ- og teamniveau. Når du forstår din egen og dine kollegers adfærd, så falder antallet af konflikter markant og enegien fra den enkelte og teamet øges markant, energien omsættes naturligt til en øget bundlinie. I en rekrutteringsproces er personprofilanalysen et vigtigt strategisk værktøj.

Personprofilanalyser Odense, farvede firkantet boks

Høj etisk standard – og luft for tankemylderet

Vi er naturligvis examineret og certifieret i Person- og teamprofilanalyserne DISC Estimate, People Tools og Garuda. Sparring omkring profilanalyserne med Axons Consult er baseret på en høj etisk standard og stor seriøsitet –  i din organisation holder vi individuelle samtaler med både ledere og medarbejdere og naturligvis teamsamtaler.

Kontakt mig nu på 22 48 92 29 eller info@axons.dk, og få en uforpligtende samtale eller møde.

Vi du skabe synergi og udvikling på baggrund af større forståelse for hinanden!

Close Menu