Axons Consult

Human strategy

”Fremtidens arbejdsplads er en sundhedsarena,
hvor du bliver sundere af at gå på arbejde, end hvis du bliver hjemme”

Referencer

Stresshåndteringsforløb med sundhedscoach

Jeannette er smilende, lyttende, har en rolig tilgang og er årsagen til at jeg kommet så hurtigt i gang på job igen. Hun har brugt tydelig formidling – både da tingene var helt sorte (kaos af tanker, mylder af indtryk fylder hovedet – og manglende søvn) og senere i forløbet, da jeg skulle i gang på arbejdet og ikke mindst nu, hvor ”den nye kurs” skal forsøges holdt.

Samtalerne har haft stor betydning for mig for at se tingene i forhold til at prioritere rigtigt og mere nuanceret – og dermed ændre min handlemåde. Hun har kigget på mig som et helt menneske. Jeg er kommet videre med fornyet energi og optimisme.

Medarbejder hos DLG

Outplacementforløb – værdig opsigelse

Jeg er meget tilfreds med hele processen og har fået et meget stort udbytte ud af afklaringsdelen

Især Jeannettes energi, målrettethed og udprøgede evne til at indgyde en fornyet tro på, at jobsøgningen nok skulle lykkes (og den gjorde den jo) har været godt. Jeg fik set nogle muligheder, som jeg slet ikke havde tænkt over. Desuden fik hun helt fjernet min frygt for alderen(62 år) som en barriere for et kommende job.

Medarbejder i Outplacementforløb

I forbindelse med min coachuddannelse i 2010 havde jeg fornøjelsen af Jeannette´s bredt favnende kompetencer. Jeg oplevede Jeannette som indlevende, rummelig, forstod at fange den enkelte lige hvor han/hun er, og med en god humor der naturligt hører med. Jeannette er både professionel og menneskelig i en og samme person. Her, 4 år efter, bruger jeg stadig konkrete værkstøjer som Jeannette gav mig med, og som ingen personer eller uddannelser nogensinde har givet mig!”
25. november 2014: Henrik var kunde hos Jeannette

Jeannettes undervisningstilgang er topprofessionel og med hendes smittende engagement og utrolige kommunikative evner, får indlæringen rigtig gode betingelser. Jeannette har en naturlig nysgerrighed, som gør, at hun meget hurtigt får opbygget tillidsfulde relationer, hvilket medvirker til at deltagerne i hendes undervisning tør sætte sig selv på spil og derfor øges læringen. Jeannette er blandt de bedste undervisere, jeg har arbejdet sammen med. At arbejde sammen med hende er altid en invitation til energi, glæde og inspiration – jeg kan på det varmeste anbefale Jeannette. 10. september 2014: Flemming arbejdede direkte med Jeannette hos Incento A/S

Jeannette Strand Pedersen has a strong drive towards reaching the goals of the company. She has a strategic approach and a pronounced focus on being result oriented in every thing she i doing. Our clients give her the best statements and feedback regarding her coaching and consulting activities. 15. juli 2008: Jais arbejdede direkte med Jeannette hos Incento A/S

Jeannette har i flere omgange stået for undervisningen af medarbejdere og ledere i Jobcenter Rebild i den professionelle samtale. Jeanette har optrådt fleksibelt og professionelt og vi har organisationen har fået meget ud af vores samarbejde. Jeg kan anbefale Jeanette til andre som samarbejdspartner.”
12. juni 2014: Jesper var kunde hos Jeannette

Jeg havde i en lang periode oplevet, at jeg ikke følte mig tlfreds på mit job og kunne ikke lokalisere årsagen. På den ene side havde jeg verden bedste job, og på den anden side var jeg bare ikke tilfreds. Energien var i ubalance. Jeg gav mere end jeg fik og ville finde ud af hvad der drænede mig. Derfor besluttede jeg mig at gå til en karrierecoach for at søge en afklaring, og valgte Jeannette, da hun har erfaring med dette. Jeg er gennem mit arbejde vant til at arbejde med fordele og ulemper, og havde helt styr på den side af sagen, da jeg kom. Men det havde stadig ikke givet mig et svar på min utilfredshed. I processen opstillede Jeannette et visuelt billede af, hvad der var vigtigt for mig for at trives i mit job. Da jeg er meget visuel gav det rigtig god mening. Mellem coachsamtalerne brugte jeg meget energi på at reflektere over mit arbejdsliv. Både det faglige og personlige aspekt, og gennem Jeannettes coaching blev det tydeligt for mig, hvor ubalancen var. Jeg havde ikke lokaliseret problemet uden Jeannettes evne til at få alle aspekter belyst. Nu har jeg lavet et jobskifte – til et vikariat, som jeg synes passer til de faglige udfordringer og personlige værdier jeg står for – jeg trives og glad. Det var en meget professionel oplevelse at blive coachet af Jeannette. Jeg blev udfordret, hun er empatisk og god til at lytte at aflæse, både det sagte og usagte. Hun er god til at stille spørgsmål, så jeg kom tættere på, det som har betydning for mig. Hun har overblik over situationen og jeg følte mig meget tryg i relationen. 10. september 2014: Mette var kunde hos Jeannette

Close Menu